Tempo-syksy täydessä vauhdissa!


Tempo-musapajoissa syksyn opetukset ovat päässeet täyteen vauhtiin!

Kaukovainion koulun musapajoissa olemme jo päässeet kokeilemaan soitinkeräyskampanjassa vastaanotettuja ja kunnostettuja viuluja sekä selloja. Lapset ovat odottaneet soittimia kovasti ja nyt soittokokemukset pääsevät alkamaan!

Musapajatoiminta on aloitettu myös Paulaharjun koululla ja ryhmät ovat päässeet täälläkin jo täyteen tohinaan. Musapajoissa tutustutaan musiikin eri elementteihin toiminnallisesti ja innostavalla otteella. Erilaisia musiikillisia kokemuksia riittää monipuolisesti joka tunnille!

Soitinkeräyskampanja jatkuu jälleen syksyllä. Edelleen vastaanotamme kiitollisena jousisoittimia ja kunnostamme niitä lastenorkesterin käyttöön. Orkesteritoiminta on tarkoitus aloittaa täydessä muodossaan Kaukovainion koululla jo joulun jälkeen. Toivottavasti myös Paulaharjun koululla pääsemme tutustumaan jousisoittimiin jo kevätlukukaudella.

Marraskuun aikana järjestämme Tempolaisten ja koko alueen perheiden yhteiset Tempo-illat sekä Kaukovainiolla että Paulaharjussa. Illoissa nautitaan musiikista ja viihdytään yhdessä buffet-napostelun merkeissä. Näistä lisää vielä lähempänä! 🙂

 

Musiikkia ja hyvää tempoa syksyyn! 🙂